Massage i hele graviditeten

Gravidmassage

Gravidmassage er en blid, nænsom og langsom massage, der tager kærligt hensyn til de mange fysiske og psykologiske processer, der findes i graviditeten. Du kan få gravidmassage gennem hele graviditeten – fra det første tegn på graviditet og til fødslen går i gang, endda også i fødslen.

Du vil opleve en god kontakt til barnet i livmoderen, fordi massagen er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt. Mange oplever øget selvværd og selvtillid, når de får massage. Det er fordi kropsbevidstheden og kontakten til barnet øger kvindens forståelse for- og troen på sig selv og sit barn i fødslen. Oxytocinproduktionen, kærlighedshormonet, som aktiveres igennem massagen, øger også glæden ved livet og graviditeten og styrker muligheden for en god fødsel.

På klinikken kan jeg give dig mulighed for, at ligge på maven, vha. en speciel massage madras

 

Du kan ligge på maven, ved hjælp af en speciel massagemadras til gravide

Stress reducerende
Gravide kvinder bliver også stressede, især fordi der kommer mange ekstra ting til som f.eks. flytning, bekymringer om parforhold, andre søskende, økonomi m.v. Massage medvirker til at reducere stressniveauet, og er derfor en måde at holde sin krop og sit barn stressfri under graviditeten

Hævede fødder og hænder
En nænsom og blid ben massage reducerer væske i fødder og hænder.

God søvn
Du får en dybere og roligere søvn, når du har fået en langsom og behagelig massage.

Generelle graviditetsgener
En graviditet kan være fuld af kropslige gener og smerter. De fleste graviditetsgener kan afhjælpes og lindres vha. massage.

Graviditets depression
En graviditet er ikke altid ”lykkelige omstændigheder. ” Flere gravide end vi bryder os om at tænke på, oplever graviditeten som en uoverskuelig tung og trist periode i deres liv. En del bliver direkte deprimeret. Hyppige massager letter depressionen.

Forberedelse til fødsel
Massage kan indgå i din måde at forberede dig til fødslen på. Det har vist sig, at regelmæssige massager den sidste måned op til fødslen påvirker din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuld.

Øget selvværd
Der er mange ting på spil for den gravide kvinde. Massage hos en dygtig massageterapeut, hvor samtale også indgår, øger kvindens forståelse for og tro på sig selv. Det øger også glæden ved livet og graviditeten og styrker derfor muligheden for en god fødsel.


Book en tid